transport van losgestorte goederen door heel de Benelux en Duitsland

Transportbedrijf van Wees Malden is een modern transportbedrijf met een rijke geschiedenis in het vervoer van losgestorte materialen. Sinds 1960 transporteren we eigenlijk alles dat in bulk te vervoeren is: van zand en grind tot kunstmest, glas, ferrometalen, breuksteen, oud ijzer en vele soorten split. 

Neem contact op

Van kolentransport tot vervoerder van allerhande losgestorte materialen

De oprichting van van Wees Malden gaat maar liefst terug naar 1931. Marinus van Wees - de eerste van de inmiddels derde generatie Van Wees die het bedrijf runnen - was een ondernemend type die begon met een kruidenierswinkel, tankstation en een plaatselijk café. Later volgde het kolentransport en uiteindelijk richtte Van Wees zich op het vervoer van losgestorte goederen en containerverhuur.

 

Toen in de jaren ’60 de kolenkachels uit de huizen verdwenen, paste van Wees Malden zich razendsnel aan de markt aan. De inmiddels aangetreden broers Wim en Gerrit van Wees startten met succes een eigen zand- grind- en grondverzetbedrijf. Het bedrijf groeide gestaag door en in de jaren ’70 verzorgde van Wees Malden met hun zandwinning zelfs het zandbestek van Nijmegen.

 

In 1997 namen de broers Mike en Willem van Wees het roer over. Zij maakten van Transportbedrijf van Wees Malden een grote speler op de markt van losgestorte materialen. Dit werd mede bereikt door strategische overnames van plaatselijke, kleine transportbedrijven. 

Eigen stortplaats en containerafdeling

Wij beschikken over een eigen stortplaats en containerafdeling. Op deze manier is het voor ons mogelijk op zo efficiënt en productief mogelijke wijze allerlei losgestorte materialen, zoals grind en zand, direct bij u als gebruiker te krijgen. Wij zijn zo een one-stop-oplossing voor uw behoefte aan losgestorte materialen in de Benelux.

 
Wilt u een container huren? Ook dat is mogelijk dankzij onze containerafdeling. Lees er meer over op de containerverhuur-pagina.

Trouwe opdrachtgevers

Door onze flexibele werkwijze, betrouwbaarheid en jarenlange kennis en ervaring, hebben we een grote groep trouwe opdrachtgevers. Uiteraard wordt elke lading vervoerd op de meest kostenefficiënte en milieuvriendelijkste wijze. Deze visie sluit naadloos aan bij het huidige en moderne wagenpark dat voldoet aan de laatste milieueisen.